Komunie

Przykładowe menu:

 


Zupa:

  • Rosół królewski

 

Danie główne (2 porcje na osobę):

  • Kotlet szwajcarski

  • De Volaille

  • Kotlet schabowy z pieczarkami

  • Polędwiczka przeplatana boczkiem

  • Zrazy

  • Sosy: kurkowy, pieczeniowy

 

Dodatki:

  • Ziemniaki z koperkiem, pyzy, frytki

  • Zestaw surówek

  • Warzywa na parze

 

Deser:

  • Deser lodowy z owocami, bitą śmietaną, polewą czekoladową

 

Zimny bufet:

  • Galantyna z kurczaka

  • Schab ze śliwką i morelą

  • Polędwiczka z serem pleśniowym

  • Rolada drobiowo warzywna

  • Sos żurawinowy

  • Pieczywo, masełko

 

Kolacja (1,5 porcji na osobę):

  • Barszcz czysty

  • Udko faszerowane

  • Szaszłyk drobiowy

 

Inne:

  • 0,5 litra soku na osobę

  • 0,5 litra wody na osobę

  • kawa, herbata bez ograniczeń

 

Cena: 165 zł za osobę


 

W cenie dostają Państwo:

 

  • Obsługę kelnerską

  • Wynajem sali restauracyjnej

  • Pełną zastawę stołową

  • Możliwość korzystania z parku, ogrodu i galerii

  • Parking bez dodatkowych opłat